Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@13:37:39 GMT

تحریم آبراموویچ برای باشگاه چلسی به چه معناست؟

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۶۴۶۳۱

تحریم آبراموویچ برای باشگاه چلسی به چه معناست؟

به گزارش ایسنا و به نقل از راشاتودی، پس از مسدود شدن دارایی مالک رومن آبراموویچ توسط دولت بریتانیا، فروش باشگاه چلسی در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت. آبراموویچ ابتدا سعی کرد مدیریت را به متولیان باشگاه بسپارد تا اینکه هفته گذشته تایید کرد که به دنبال فروش باشگاه قهرمان اروپا و جهان است.

این اقدامات، مقامات بریتانیا را تحت فشار قرار داد تا این مرد ۵۵ ساله را به عملیات نظامی حمله روسیه به اوکراین تحریم کنند؛ اقدامی که آنها روز پنجشنبه اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آبراموویچ دومین فردی بود که در سند ۴۲ صفحه‌ای منتشر شده توسط دولت بریتانیا نامش منتشر شد. به این ترتیب اکنون تمام دارایی‌های او در بریتانیا مسدود شده‌اند.

همچنین فروش باشگاه چلسی متوقف شده و این باشگاه حق خرید یا حتی تمدید قرارداد بازیکنانش را نیز نخواهد داشت.

این بدان معناست که آبراموویچ که طبق گزارش ها ارزش چلسی را حدود ۴ میلیارد پوند (۵.۳ میلیارد دلار) ارزیابی کرده است، تا زمانی که تحریم ها اعمال می شود حق فروش باشگاه را نخواهد داشت مگر اینکه دولت انگلیس این روند را کنترل کند. چلسی مجوز ورزشی برای ادامه بازی‌های خود دریافت کرده است اما دیگر نمی‌تواند برای بازی‌های خود در استمفوردبریج بلیت بفروشد. مغازه اجناس باشگاه نیز باید بسته شود و این تیم حتی نمی تواند بازیکنان خود را بفروشد.

بریتانیا آبراموویچ را متهم کرده است که با فردی یعنی ولادیمیر پوتین مرتبط است که در بی‌ثبات کردن اوکراین و تضعیف و تهدید تمامیت ارضی، حاکمیت و استقلال اوکراین نقش داشته است. این در حالی است که آبراموویچ پیوسته هرگونه ارتباط با رئیس جمهور روسیه را رد کرده است.

این در حالی است که  دیلی میرور گزارش داد که طرف اوکراینی با رومن آبراموویچ تماس گرفته تا از او کمک بخواهد و از او برای تأثیرگذاری بر روسیه برای توقف درگیری‌ها استفاده کند.

مالک چلسی می‌تواند یک چهره کلیدی در این تحولات باشد زیرا به ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و عامل آغاز درگیری نزدیک است. ارتباطات او با رهبر کرملین دقیقاً همان چیزی است که باعث شد او از تیم چلسی کناره گیری و کار را به سایر مسئولان واگذار کند.

هر گونه کمکی می‌تواند برای اوکراین و روسیه برای دستیابی به توافق صلح مهم باشد زیرا پیامدهای جنگ در روزهای اخیر برای اقتصاد روسیه و ثبات بین المللی ویرانگر بوده است.

منبع: الف

کلیدواژه: فروش باشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۴۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوریس جانسون از رای‌دادن در انتخابات محلی باز ماند

بوریس جانسون، نخست‌وزیر پیشین بریتانیا، به دلیل اینکه کارت شناسایی خود را به همراه نداشت، از رای دادن در انتخابات محلی این کشور باز ماند.

به گزارش یورونیوز، رسانه‌های بریتانیایی گزارش دادند که بوریس جانسون روز پنجشنبه برای رای دادن به یکی از حوزه‌های اخذ رای در جنوب آکسفوردشایر مراجعه کرده، اما او الزام داشتن کارت شناسایی عکس دار را رعایت نکرده و به همین دلیل مسئولان انتخابات آن حوزه به نخست وزیر پیشین بریتانیا گفته‌اند که نمی‌توانند بدون اثبات هویت به او اجازه دهند که رای خود را به صندوق بیندازد.

اسکای نیوز البته گزارش داد که بوریس جانسون که بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ نخست وزیر بریتانیا بوده بعدا توانسته رای خود را به صندوق بیندازد و به نماینده حزب محافظه کار رای دهد.

بوریس جانسون در سال ۲۰۲۲ قانون انتخابات را ارائه کرد که بر اساس آن رای دادن تنها با داشتن کارت شناسایی عکس‌دار امکان‌پذیر است. این قانون سال گذشته در انتخابات محلی اجرا شده بود، اما این پنجشنبه نخستین باری بود که تعداد زیادی از رای‌دهندگان در سراسر انگلستان و ولز مجبور شدند برای رای دادن، کارت شناسایی عکس‌دار مانند گذرنامه یا گواهینامه رانندگی خود را به مسئولان انتخابات ارائه کنند.

بنا به آمار کمیسیون انتخابات بریتانیا، حدود ۱۴ هزار نفر به دلیل این قانون نتوانستند در انتخابات محلی پارسال رای دهند.

به گفته رسانه‌های محلی، در مجموع ۲۲ نوع کارت شناسایی برای رای دادن از جمله گذرنامه و گواهینامه رانندگی، از سوی این کمیسیون اعلام شده است.

افراد واجد شرایط، همچنین می‌توانند برای دریافت کارت «گواهی حق رای» نیز درخواست دهند و در روز انتخابات آن را به‌جای کارت شناسایی به‌همراه داشته باشند.

کمیسیون انتخابات بریتانیا می‌گوید اکثریت قریب به اتفاق مردم توانستند پیش نیاز‌های لازم برای مشارکت در انتخابات را برآورده کنند هرچند به گفته این نهاد برخی از کسانی که قصد رای دادن داشتند، به دلیل نداشتن کارت شناسایی عکس‌دار تصمیم خود برای مشارکت در انتخابات را تغییر دادند.

این نهاد دولتی همچنین اضافه کرده که شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد گروه‌هایی مانند افراد معلول و بیکار کار دشوارتری برای ارائه کارت‌های شناسایی عکس‌دار داشته‌اند.

مارک هارپر، وزیر حمل و نقل بریتانیا در واکنش با مساله الزام ارائه کارت شناسایی عکس‌دار گفت: «در کنار میلیون‌ها نفری که توانستند رای بدهند، قطعا مشکلاتی برای گروه اندکی از افراد پیش آمده است.»

دیگر خبرها

  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • انتقاد روسیه از مواضع نخست‌وزیر انگلیس نسبت به اوکراین
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • بریتانیا بر لبه پرتگاه اقتصادی
  • بسته تحریمی اروپا برای اولین بار گاز روسیه را هدف قرار خواهد داد
  • بوریس جانسون از رای‌دادن در انتخابات محلی باز ماند
  • لندن: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیسی برای حمله در داخل روسیه استفاده کند
  • آمریکا شرکت‌های آذربایجانی را به دلیل کمک به روسیه تحریم کرد
  • تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به چه معناست؟