Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از خبرگزاری رویترز، ثبت املاک این عمارت در استراحتگاه مجلل کوئینتا «دو لاگو در آلگاروه» راکد مانده است؛ یعنی نمی‌توان آن را فروخت، اجاره یا رهن داد. این اتفاق در ۲۵ مارس و به درخواست وزارت خارجه، صورت گرفته است.

کراوینیو در حاشیه نشست ناتو در برلین در این خصوص گفت: «ما یک اعتقاد قوی داریم که به‌طور کامل تأیید نشده که این خانه متعلق به رومان آبراموویچ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چالش اینجاست که بسیاری از تحریم‌شدگان اموال و دارایی‌های‌شان به نام خودشان نیست.»

طبق گزارش روزنامه پوبلکو که در ابتدا این ماجرا را گزارش کرده بود، مالک پیشین باشگاه چلسی، ۱۵ روز قبل از شروع عملیات نظامی روسیه در اوکراین از طریق شرکت «میل‌هاوس ویوز» مستقر در دلاور، سعی کرده است که این ملک را بفروشد.

با این حال، یکی از سخنگویان آبراموویچ به رویترز گفت که او هر ملکی که در پرتغال دارد، ارتباطی با آن شرکت ندارد. در واقع ما هرگز نام این شرکت را نشنیده‌ایم.»

به نوشته پوبلیکو، بزرگ‌ترین بانک پرتغال متوجه این اقدام برای فروش ملک شده و به مقامات هشدار داده است.

بیشتر بخوانید:

اعلام تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا بر ضد روسیه | آبراموویچ را در «فهرست سیاه» قرار می‌گیرد

آبراموویچ به دلیل ارتباط با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، از سوی دولت بریتانیا و اتحادیه اروپا تحریم شده است. او داشتن چنین روابطی را همواره رد می‌کند.

کد خبر 676494 برچسب‌ها روسیه - ولادیمیر پوتین روسیه ناتو پرتغال اوکراین تیم چلسی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: روسیه ولادیمیر پوتین روسیه ناتو پرتغال اوکراین تیم چلسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۱۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد

ترکمنستان ۲.۴ میلیارد دلار از صادرات گاز به چین در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ درآمد داشت، در حالی که روسیه ۲ میلیارد دلار درآمد داشته است.

به گزارش ایسنا، غول انرژی گازپروم روسیه در اوایل سال ۲۰۲۴ با هیاهوی زیادی اعلام کرد از ترکمنستان به عنوان بزرگترین تامین کننده گاز طبیعی چین از نظر حجم عرضه، پیشی گرفته است، اما وقتی از درآمدهای صادراتی صحبت می‌شود، عشق آباد همچنان بالاتر از مسکو قرار دارد.

طبق گزارش پورتال نفت و گاز ترکمنستان، عشق آباد در سه ماهه اول سال میلادی جاری، ۲.۴ میلیارد دلار از صادرات گاز به چین درآمد داشته است. این رقم توسط داریو که محبوبترین وب سایت خبری ازبکستان است، تائید شده است. در گزارش داریو خاطرنشان شده است روسیه در همین مدت، ۲ میلیارد دلار از فروش گاز خود به پکن درآمد داشته است.

دلیل اختلاف بین حجم صادرات و درآمد حاصل از آن، این است که چین، گاز روسیه را با تخفیف خریداری می‌کند. نیاز کرملین به نقدینگی برای سرپا نگه داشتن کشور و در عین حال، تامین هزینه های جنگ در اوکراین، روسیه را از بیشتر اهرم های مذاکره خود در معاملاتش با پکن، محروم کرده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، برتری روسیه در حجم صادرات ممکن است تا زمانی ادامه یابد که تخفیف های چشمگیر این کشور در فروش گاز ادامه داشته باشد. نشریه مستقل «کرونیکل ترکمنستان» گزارش کرده است ظرفیت خط لوله گاز «قدرت سیبری» روسیه به چین در سال ۲۰۲۵، حدود ۳۸ میلیارد متر مکعب پیش بینی شده است. در همین حال، ظرفیت جمعی سه خط لوله که ترکمنستان و چین را به هم متصل می کند، به ۵۵ میلیارد متر مکعب می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • بسته تحریمی اروپا برای اولین بار گاز روسیه را هدف قرار خواهد داد
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • اختصاص کمک یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا به لبنان برای مهار موج مهاجران
  • آمریکا شرکت‌های آذربایجانی را به دلیل کمک به روسیه تحریم کرد